Pandurii, aviz favorabil pentru meciul cu Dunărea Călăraşi

Pandurii Târgu Jiu a primit acceptul DSP Gorj pentru a putea juca meciul de sâmbătă cu Dunărea Călăraşi. Gorjenii au reluat deja antrenamentele, fără a-l avea printre ei pe jucătorul infectat săptămâna trecută, care rămâne izolat timp de 14 zile.

Pandurii Târgu Jiu a anunţat oficial că a primit un aviz favorabil din partea Direcţiei de Sănătate Publică Gorj pentru a putea relua activitatea sportivă de pregătire şi competiţională. „În urma retestărilor pentru jucătorii consideraţi contacţi direcţi ai jucătorului care a fost depistat infectat la ultima testare, înaintea meciului din etapa a 10-a, clubul Pandurii a primit aviz favorabil pentru reluarea antrenamentelor și continuarea competiției. Jucătorii au fost testați, iar rezultatul a fost negativ”, a precizat directorul sportiv al echipei Pandurii Târgu Jiu, Camilian Floroiu.

Pentru Pandurii vor urma două confruntări extrem de dificile, meciul din week-end cu Dunărea Călăraşi dar şi restanța de la Miercurea Ciuc programată miercuri, 11 noiembrie. ”Va fi pentru noi un program destul de încărcat dar am încredere că, atât sâmbătă cu Dunărea Călăraşi cât şi la meciul din deplasarea de la Miercurea Ciuc, putem face o figură frumoasă. Jucătorii vin acum după o pauză în care au avut mai mult timp să se recupereze şi au şi un moral destul de bun”, a spus Floroiu care este optimist şi crede că Pandurii poate lua puncte din aceste două meciuri.

Gorjenii au doar trei puncte în actuala ediție de campionat și sunt tot  pe ultimul loc în clasament.

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: