Adversar incomod pentru Gilortul Cărbuneşti

Fotbaliştii de la Gilortul Târgu Cărbuneşti au beneficiat de o pauză forţată în ultima săptămână pentru că nu au putut juca meciul din etapa trecută.  Sâmbătă gotjenii revin pe teren şi primesc vizita unui adversar incomod, Măgura Cisnădie.

După ce fotbalul a fost în pauză timp de două săptămâni pentru jucătorii Gilortului, acesta revine în forță cu un program condensat pentru echipa lui Florin Popete și Bogdan Chiriac.  Jucătorii de la Cărbuneşti au parte de o săptămână de foc, în care încheie turul și deschid şi returul, pe stadionul Cristinel Răducan. Adversarii vor fi ambii incomozi, fiind vorba de două formații de pe podium, Măgura Cisnădie, locul 3, și Gaz Metan Mediaș 2, locul 2, între ele fiind programată şi restanța cu Jiul Petroșani.

Gilortul joacă sâmbătă acasă, cu Măgura Cisnădie, miercuri la Petroșani, iar sâmbăta viitoare revine pe stadionul Cristinel Răducan, pentru meciul cu echipa secundă a celor de la Gaz Metan Mediaș.

Echipa din Cisnadie s-a dovedit un adversar incomod în deplasare cu două succese cu 1-0 la Petroșani și Dăești, și o înfrângere la ”masa verde” cu CSM Deva, după ce inițial nu a putut juca. La reprogramare, gazdele au fost ele în situația de a nu putea evolua din cauza problemelor generate de noul coronavirus, însă regulamentul făcut de FRF le-a dat câștig de cauză hunedorenilor, deși sunt la fel de ”vinovați” ca sibienii. Cisnădie are cel mai slab atac din serie, cu șapte goluri, dar și cea mai bună apărare, cu doar cinci goluri primite pe teren și încă trei la comisii.

Gilortul este neînvinsă acasă și încearcă să obțină cât mai multe puncte din cele 3 dispute care vor urma pentru a avea o vacanță liniștită până la reluarea sezonului, programată pentru 13 martie.

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: