Un jucător de bază al Craiovei s-a accidentat

Mijlocașul Alexandru Cicâldău s-a accidentat și va rata partida dintre Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște, de vineri, ora 21:30. Jucătorul are o leziune musculară şi nu va mai fi convocat nici la echipa naţională din acest motiv.

Universitatea Craiova este liderul Ligii 1, dar are probleme serioase de efectiv. Accidentarea de lungă durată a lui Elvir Koljic a dat peste cap sistemul ofensiv gândit de Cristiano Bergodi. Oltenii au suferit o pierdere și în linia mediană. Alexandru Cicâldău a suferit o leziune musculară și are nevoie de o săptămână de refacere, informează site-ul oficial al Craiovei.

Alexandru Cicâldău va rata sigur meciul cu Chindia Târgoviște, de vineri, din runda cu numărul 10 a Ligii 1. Mijlocașul va profita de pauza provocată de meciurile naționalei cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord și se va reface până la disputa cu FC Botoșani, programată pe 21 noiembrie.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunțat cei 23 de jucători pe care i-a convocat pentru cele trei meciuri din luna noiembrie, dar și lista cu cei 8 jucători de rezervă iar de acolo lipsește unul dintre fotbaliștii pe care selecționerul s-a bazat foarte mult când antrena naționala U21, dar căruia i-a acordat destule minute și la seniori: Alexandru Cicâldău.

Cicâldău a suferit o leziune musculară în partida cu FC Hermannstadt, câștigată de olteni în deplasare. Cristiano Bergodi l-a schimbat la pauză, tocmai pentru că fotbalistul a acuzat dureri.

Vizualizări: 986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: