Anunță noi concedieri la CE Oltenia. Cine pleacă!

Marius Dumitrașcu, secretar de stat în Ministerul Energiei și membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, a spus că strategia lui este de reducere a personalului care nu este direct productiv. “Discutăm de reducerea numărului de angajați care nu au impact direct în activitatea de producție și vânzare a energiei electrice și termice și a căror activitate nu se justifică din punct de vedere economic”, a spus Dumitrașcu miercuri la Tele 3.

Întrebat dacă vorbește de concedieri, Dumitrașcu a spus: “Fac ce trebuie să facă orice manager responsabil. Dacă un angajat nu își justifică existența din punct de vedere economic, acesta trebuie să plece”.

Secretarul de stat a menționat că este interesat de postul de președinte al CS, care va fi ales în următoarea ședință. “Mă interesează funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere, o să candidez la această funcție, dacă o să fiu susținut pentru această funcție, o să o primesc. În afară de domnul Mănescu, nu cunosc niciun alt membru al CS”, a spus Marius Dumitrașcu. (A.A.)

Vizualizări: 10,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: