De ce nu pleacă Boza din fruntea CEO

Deranjat că este dat mereu ca și demis din fruntea Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza a transmis că nu va pleca prea curând de la conducerea companiei. Boza a recunoscut că s-a gândit de multe ori la demisie, dar nu a vrut să plece. A spus și care este obiectivul său la Târgu Jiu: să obțină un ajutor de stat pentru compania energetică.

Managerul Complexului Energetic Oltenia a explicat, în repetate rânduri, că l-a bătut gândul să-și dea demisia mai ales că, destul de des, apar zvonuri că va fi schimbat din funcție de noul Consiliu de Supraveghere al companiei.

Sorin Boza a transmis că a vrut să plece din Directoratul CEO, dar nu a fost lăsat. Acum vrea să rămână până când compania va obține un ajutor de la stat fără de care nu ar putea supraviețui. “Nu mi s-a cerut niciodată să fac un pas înapoi. Din contră. Când am vrut eu să fac un pas înapoi, mi s-a spus să-mi văd de treabă și să terminăm ce avem de făcut, pentru că este mult de muncă. De multe ori m-am gândit la demisie. Eu nu-mi fac griji că n-am ce face. Îmi doresc să duc la final proiectul acesta de a obține ajutorul de stat pentru că acesta este scopul principal al meu. Complexul nu poate să reziste altfel”, a spus, la Radio Infinit, Sorin Boza. (A.A.)

Vizualizări: 4,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: