Suspans în privința schimbărilor de la CE Oltenia

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, s-a întâlnit marți la Palatul Victoria cu premierul Viorica Dăncilă, pentru a discuta despre problemele apărute la Complexul Energetic Oltenia, prin schimbarea Consiliului de Supraveghere. La discuții a participat și secretarul de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan, despre care se spune că a fost lăsat fără atribuțiile legate de complexurile energetice, care ar fi fost trecute în portofoliul secretarului de stat Marius Dumitrașcu de la ALDE.

Deputatul Weber a spus în pauza discuțiilor că “au fost luate unele decizii mici, dar esențiale”, precizând că nu ar vrea să intre în detalii până când nu se materializează.

La discuții nu a participat Călin Popescu Tăriceanu, așa cum s-a anunțat inițial, și nici ministrul Energiei, Anton Anton. “A fost o discuție separată cu domnul ministru”, a precizat Weber.

Reaminim că luni au fost schimbați cinci din cei șapte supraveghetori ai CE Oltenia, ceilalți doi fiind și ei în funcții de doar câteva săptămâni. Pe surse se discută că noul CS va avea misiunea de a schimba Directoratul CE Oltenia în două săptămâni. Mihai Weber a spus că “lucrurile nu vor rămâne așa”, sugerând că deciziile luate pe 1 iulie pot fi schimbate. (R.S.)

Vizualizări: 4,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: