Anunțul disperat al unui gorjean care caută loc de muncă

”Șomer! Caut loc de muncă! Mor de foame!” este anunțul disperat al unui gorjean aflat în căutarea unui loc de muncă. Site-urile de publicitate sunt pline cu zeci sau chiar sute de anunțuri din partea gorjenilor care vor să muncească și nu au unde. Și minorii au început să dea anunțuri că sunt în căutarea unui loc de muncă.

Anunțul disperat este al unui gorjean de 40 de ani care a încercat să-și găsească un loc de muncă și nu a reușit. ”Sunt fără job. Am aplicat la toate ofertele de pe net, am sunat și nu am găsit nimic. Am încercat și prin partide, PSD, PNL și care or mai fi. Toți da, da, da și atât. Am 40 de ani, sunt din Gorj, condiție fizică potrivită, de la țară, două facultăți și permis categoria B. Aștept cu încredere”, este anunțul gorjeanului.

Nu este singurul anunț. În situația aceasta sunt sute de gorjeni care caută de muncă în orice domeniu, numai să aibă un serviciu. ”Caut loc de muncă. Am 21 de ani, permis de conducere categoria B. Nu am experiență, însă învăț foarte repede. Am mai lucrat la o firmă de haine on-line”.

Chiar și minorii sunt dispuși să muncească în pandemie ca să câștige un ban, mai ales că orele au fost mai mult on-line. ”Am 16 ani și caut un loc de muncă, în principiu part-time, dar și full-time dacă se poate. Aș vrea ceva barman, ospătar și să continui în perioada verii”.

Vizualizări: 2,867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: