Anunţuri de mediu

S.C. ICEDYP BALAS S.R.L  anunţă elaborarea primei versiuni de PUD  din municipiul Tg Jiu, Str. Independenţei, Nr. FN şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza la APM Gorj, strada Unirii, nr. 76, Tg Jiu, zilnic între orele 09.00-15.00 în termen de 15 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

SC EYE MALL SRL, titular al proiectului „Două foraje pentru alimentarea cu apă a obiectivului Parc energetic fotovoltaic Tg-Cărbuneşti, Cărbuneşti Sat, judeţul Gorj”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Două foraje pentru alimentarea cu apă a obiectivului Parc energetic fotovoltaic Tg-Cărbuneşti, Cărbuneşti Sat, judeţul Gorj”, propus a fi amplasat în oraşul Tg-Cărbuneşti, sat Tg-Cărbuneşti Sat, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg-Jiu, strada Unirii, nr. 76, judeţul Gorj, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

SC  ANADREMAT SRL cu sediul în localitatea Tg-Jiu, str. Dragoeni, nr. 27B, judeţul Gorj, anunţă depunerea documentaţiei pentru obţinerea autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor cu cod CAEN 3811; 3812; 3831; 3832; 4677, pentru punctul de lucru amplasat în localitatea Tg-Jiu, str. Drăgoeni, nr 27B, jud. Gorj.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul APM Gorj, str. Unirii, nr. 76, telefon: 0253-215.384; fax: 0253-212.892, în termen de 20 zile de la publicare.

Vizualizări: 212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: