Anunturi de mediu

VERBONCU NELU anunţă elaborarea primei versiuni a PUZ CONSTRUIRE SPAŢIU DEPOZITARE, BIROURI, ÎMPREJMUIRE PROPRIETATE, din Municipiul Tg. Jiu, Str. Merilor, şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu.

Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza la APM Gorj, strada Unirii, nr. 76, Tg Jiu, zilnic între orele 09.00 – 15.00, în termen de 15 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

.....................

ANUNŢ

Comuna Arcani, cu sediul în comuna Arcani, sat Arcani, judeţul Gorj, anunţă elaborarea primei versiuni a Planului Urbanistic Zonal – Construire canalizare şi tratare ape uzate – în comuna Băleşti şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu.

Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza la APM Gorj, Strada Unirii, nr. 76, Târgu Jiu, zilnic între orele 10.00 – 14.00.

Comentariile şi sugestiile se vor transmite în scris la sediul APM Gorj, municipiul Tg Jiu, strada Unirii, nr. 76, în termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

..........................

SC BRIMS 81 SRL, cu sediul în Baia de Fier, jud. Gorj, solicită autorizaţie de mediu pentru activitate cod CAEN 1610 „Tăierea şi rindeluirea lemnului” şi 1623 „Fabricarea altor elemente de dulgherie şi tâmplărie pentru construcţii”, în amplasamentul Baia de Fier, jud. Gorj.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la Agenţia pentru Protecţia mediului Gorj, cu sediul în Municipiul Târgu Jiu, Str. Unirii, nr. 76, telefon 0253-215.384, fax 0253-212.892, în termen de 20 de zile de la publicare.

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: