Anunţuri

S.C. TWO S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire spălătorie auto, grup sanitar, anexă gospodărească” propus a fi amplasat  în oraş Tg-Cărbuneşti, strada Pieţii, nr.7b. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Gorj, strada Unirii, nr.76, Tg-Jiu, în zilele de luni-vineri, între orele 08.30-14.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj.

………………………….

S.C. APRILIA S.R.L. TG-JIU anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Amplasare căsuţe de vacanţă sezoniere şi amenajare grup social”, propus a fi amplasat în comuna Arcani, sat Sănăteşti, jud. Gorj. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj, strada Unirii, nr.76, Tg-Jiu şi la sediul Primăriei Arcani, jud. Gorj, în zilele de luni-vineri, între orele 08.30-14.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj.

………………………….

S.C. MACOFIL S.A. titular al proiectului „Modernizare şi extindere staţie de betoane propus”, propus a fi amplasat în municipiul Tg-Jiu, str. Bârseşti, nr.217, judeţul Gorj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei  etapei de încadrare de către APM Gorj: de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului şi evaluarea adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru  proiectul „Modernizare şi extindere staţie de betoane”, propus a fi amplasat în municipiul Tg-Jiu, str. Bîrseşti, nr.217, judeţul Gorj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg-Jiu, str.Unirii, nr.76, în zilele de luni-vineri, între orele 09.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http:/apmgj.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 25.02.2014.

………………………….

S.C. MACOFIL S.A. titular al proiectului „Construire microcentrală betoane” propus a fi amplasat în municipiul Tg-Jiu, str. Bârseşti, nr.217, judeţul Gorj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei  etapei de încadrare de către APM Gorj: de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului şi evaluarea adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru  proiectul „Construire microcentrală betoane”, propus a fi amplasat în municipiul Tg-Jiu, str. Bîrseşti, nr.217, judeţul Gorj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg-Jiu, str. Unirii, nr.76, în zilele de luni-vineri, între orele 09.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http:/apmgj.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 25.02.2014.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: