ANUNŢURI DE MEDIU

SC ROMÂNIA HIDRO SERVICE SRL anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „CONSTRUIRE SPAŢIU PRESTĂRI SERVICII”, propus a fi amplasat în municipiul Târgu Jiu, str. Primăverii, nr. 1, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj din municipiul Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni – joi, între orele 08.00-16.00 şi vineri între orele 08.30 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

SC FANPOL COM SRL, titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului şi de a nu se efectua evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Fermă ovine”, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Polovragi, satul Polovragi, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni – vineri, între orele 09.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: