Aparegio, dată în judecată de o firmă de gaze naturale

Aparegio nu este doar un recuperator de creanţe. Societatea are şi datorii. A fost acţionată în instanţă de către un distribuitor de gaze naturale îmbuteliate pentru o sumă modică, 2.000 de lei. Conducerea societăţii refuză să dea aceşti banii pe motiv că nu este datoare, distribuitorul spune că nu se va da bătut întrucât, pe criză orice bănuţ pierdut contează.

Direcţia de Salubritate şi Utilităţi Publice Târgu Jiu a fost cea care a încheiat un contract cu SIAD România, distribuitorul de gaze îmbuteliate. După desfiinţare a predat ştafeta Societăţii Aparegio, în contabilitate nu a fost specificat şi faptul că are datorii către distribuitorul de gaze, astfel ca Aperegio s-a ales cu un proces. Directorul Societăţii Aparegio, Ion Popescu, nu vrea sub nicio o formă să achite datoria. „Firma care a acţionat Aparegio în instanţă susţine că are de recuperat două cazane în care au distribuit gaze naturale către fosta Direcţia de Salubritate şi Utilităţi Publice ce valorează 2.000 de lei. Nu este o problemă valoarea, nu este vorba de o sumă mare dar de ce să dăm aceşti bani dacă nu suntem datori“, a precizat Ion Popescu, director Aparegio Târgu Jiu.

Firma SIAD România speră să-şi recupereze banii în instanţă.  „SIAD România a avut un contract direct cu Direcţia de Salubritate şi Utilităţi Publice, care în 2007 s-a desfiinţat, au transferat activul către Aparegio toate creanţele care le avea de recuperate către primărie, dar pasivul nu. Acum noi aşteptăm să vedem ce vor decide judecătorii“, a spus Cristina Toma, avocatul firmei SIAD.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: