Apartamente ieftine în Târgu Jiu! Construite să reziste la cutremure puternice!

Gorjenii interesați de achiziționarea unui apartament, studiou sau garsonieră, construite la standarde ridicate de calitate, pot să își folosească economiile acum pentru o astfel de investiție imobiliară la prețuri decente, începând de la 32.990 euro.

Ansamblul rezidențial EuroTulip din Tg Jiu este situat pe strada Islaz, în apropierea sediului ANAF Antifrauda și a Colegiului Tehnic Henri Coandă, la doar 300 sute de metri distanță de Bulevardul Ecaterina Teodoroiu și la doar 1 km de Supermarket-ul Lidl.

Dezvoltat pe o suprafață de teren de circa 3500 mp, ansamblul rezidențial este format din două corpuri unite între ele, în așa fel încât să formeze litera „H”, structura construcției fiind proiectată și executată pentru a rezista la cele mai puternice cutremure cunoscute. În acest sens, clădirea a fost expertizată de specialiști, primind chiar certificat de risc seismic care o plasează în categoria celor mai sigure clădiri.

Mai mult, ansamblul a fost certificat energetic clasa A, deoarece beneficiază de termoizolatie cu vata minerala de la Saint-Gobain și tâmplărie PVC cu 7 camere de la Salamander, lideri europeni în respectivele domenii de activitate.

Clădirile din cadrul ansamblului rezidențial au un regim de înălțime P+3 și sunt compuse din 77 de unități locative din care 56 sunt studiouri/garsoniere, iar 21 sunt apartamente.

Fiecare unitate locativă are parcare proprie în interiorul și exteriorul ansamblului rezidențial, proiectul fiind prevăzut cu alei de trafic atât pentru autoturisme, cât și pentru pietoni.

Accesul în cadrul Ansamblului rezidențial EuroTulip se face securizat, pe bază de card și telecomandă, precum și cu ajutorul unui interfon, întreg perimetrul fiind împrejmuit și supravegheat video 24 de ore, pentru o securitate sporită.

Spațiile verzi și zona de relaxare nu lipsesc din cadrul ansamblului, lucrările la întregul proiect urmând să fie finalizate în vara acestui an.

Pe site-ul propriu, dezvoltatorul imobiliar prezintă în detaliu compartimentarea fiecărei unități locative, precum și imagini din timpul lucrărilor executate aici. Fiecare studio sau apartament este prezentat cu date tehnice, inclusiv cu prețurile aferente, cei interesați având datele de contact și toate informațiile necesare pe site-ul https://eurotulip.eu.

Armonia între modern, urban și liniștea oferită de un cadru natural se regăsește pe deplin la Ansamblul rezidențial EuroTulip, primul proiect imobiliar din Tg Jiu la standarde europene și cea mai bună investiție a momentului, având în vedere raportul preț/calitate, consideră specialiștii imobiliari.

Vizualizări: 15,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: