Anunț despre contractele la energie. Termen!

Veste bună pentru consumatorii de energie electrică din Gorj. CEZ Vânzare anunţă prelungirea până la data de 30 iunie 2021 a termenului până la care clienţii pot studia ofertele sale concurenţiale.

„Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor săi casnici în regim serviciu universal, CEZ Vânzare oferă posibilitatea alegerii unui tarif corespunzător pe piaţa concurenţială până la data de 30.06.2021. Beneficiul facturării de tip discount pentru perioada în care se va aplica preţul nou de serviciu universal rămâne valabil”, anunță compania.

În cazul CEZ Vânzare, prețul de serviciu universal este cu 17,5% mai mare decât prețul final reglementat plătit de consumatorii care nu au trecut pe piața concurențială până la finalul anului trecut.

Furnizorul de energie electrică şi gaze naturale continuă în prezent campania de informare a clienţilor săi, în contextul liberalizării pieţei de energie electrică, pentru a face o alegere informată, în funcţie de nevoile fiecăruia.

„Le recomandăm clienţilor care doresc încheierea contractelor în centrele de relaţii cu clienţii CEZ Vânzare să-şi programeze vizita, accesând https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/, pentru a evita timpul de aşteptare. În plus, le recomandăm printarea, completarea şi prezentarea ofertei specialistului CEZ Vânzare, pentru ca procesul de înregistrare să se facă simplu şi rapid”, mai precizează compania.

Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. După procesul de separare a activităţilor, Distribuţie Energie Oltenia (fostă CEZ Distribuţie) asigură alimentarea cu energie electrică a şapte judeţe, între care și Gorj.

Vizualizări: 4,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: