Aprobarea Primăriei Târgu Jiu, tardivă. UCB va juca la Bâlta

Clubul universitar UCB Târgu Jiu a primit prea târziu aprobarea de a juca în Sala Sporturilor din Târgu Jiu meciurile echipei de handbal masculin. Primăria Târgu Jiu şi-a dat acordul după presiunea mediatică din ultimele zile, cu doar trei zile înaintea primului joc oficial.

După ce conducerea UCB Târgu Jiu a transmis mai multe solicitări către Primăria Târgu Jiu, pentru ca echipa de handbal să poată evolua în Sala Sporturilor, iar acesta au rămas fără răspuns, oficialii clubului au fost nevoiţi să caute soluţii pentru că aveau de respectat termenele impuse de federaţie pentru a anunţa sala în care vor juca.

La presiunea mediatică din ultimele zile, Primăria Târgu Jiu a dat un răspuns pozitiv, dar acesta era tardiv, pentru că până la ora primului meci mai erau doar trei zile şi jocul fusese deja anunţat de Federaţia Română de Handbal că se va disputa la Bâlta-Runcu.

Acceptul pentru a utiliza Sala Sporturilor din municipiu a venit tardiv pentru a se mai putea schimba ceva, iar cei care au dat acest acord ştiau deja că nu va mai avea nici un efect, pentru că şi clubul primăriei are o echipă de handbal în Divizia A.

Directorul clubului universitar, Virgil Popovici, chiar este convins că numai presiunea mediatică a dus la acest acord tardiv care a venit mult prea târziu pentru a mai schimba ceva: „Acordul privind dreptul de  a ne desfăşura evenimentele sportive, indiferent că e vorba de antrenamente, şi cel mai important lucru, să avem dreptul să ne disputăm partidele oficiale, trebuia să ne fie înaintat, nu pe data de 15 septembrie, ca răspuns la ultima mea cerere ci la data la care noi am înscris echipa în campionat. Nu sunt termene stabilite de mine ci de Federaţia Română de Handbal. Primăria Municipiului Târgu Jiu ştia de aceste termene pentru că erau aceleaşi termene ca şi pentru echipa de handbal femin a CSM Târgu Jiu. În acest moment, acest acord de principiu, vine doar ca o tentativă de disculpare şi a venit în urma presiunii mediatice”.

Cum nu se mai poate face nimic pentru a schimba sala în care se va juca primul meci oficial al sezonului, echipa UCB va debuta în acest sezon,sâmbătă, împotriva Universităţii Craiova, în sala de sport a Liceului Tehnologic „General Constantin Șandru” din Bâlta, comuna Runcu.

Galerie foto


Vizualizări: 958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: