Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Aproximativ 100 de medalii obţinute de sportivii gorjeni

Primele nouă luni ale anului 2012 s-au dovedit a fi foarte fructuoase pentru sportivii gorjeni. Aceştia au obţinut 83 de medalii la campionatele naţionale şi 7 medalii la competiţiile internaţionale.

Sportivii gorjeni s-au întors de la campionatele naţionale şi internaţionale, care au avut loc în primele nouă luni ale anului 2012, cu aproximativ 100 de medalii. Potrivit conducerii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, la campionatele naţionale au fost obţinute 83 de medalii, iar la competiţiile internaţionale 7 medalii. “În perioada 01 ianuarie-30 septembrie 2012, sportivii din Gorj au obţinut 83 de medalii la campionatele naţionale: 31 de medalii la atletism, 7 medalii la lupte, 39 de medalii la radioamatorism şi câte o medalie la box şi baschet. De asemenea, la campionatele internaţionale au fost obţinute 7 medalii: 3 medalii la Campionatul Balcanic de alergare montană, 2 medalii la Campionatul Balcanic de cros şi 2 medalii la Campionatul Balcanic de Rodiogoniometrie”, a declarat Horaţiu Gorun, directorul instituţiei.

Gorun a mai precizat că în cadrul programului “Promovarea sportului de performanţă” acţiunile planificate s-au realizat în proporţie de peste 86%. “În primele nouă luni ale anului în curs au fost planificate 50 de competiţii şi s-au realizat 43, la care au participat 4.780 de sportivi. Au fost 36 de competiţii finanţate din subvenţie-13.525 lei având un cost mediu pe competiţie de 375,70 lei; s-au efectuat 4 cantonamente, 2 semicantonamente şi s-a acordat masă şi cazare unui număr de 8 sportivi pe o perioadă de 5 luni în valoare de 50.800 lei”, a declarat Gorun.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: