„Ar fi catastrofal să pierdem cu Ceahlăul“

Tehnicianul pandurilor, Petre Grigoraş, este sigur pe cele trei puncte la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, disputat sâmbătă, 9 august, pe Stadionul Municipal. Ceahlăul este pe ultimul loc în clasament.

„Să nu câştigi cu Ceahlăul ar fi o problemă. Dar sunt sigur că vom câştiga. Orice rezultat în afară de victorie ar fi considerat catastrofal, gândindu-ne la lotul pe care-l avem“, a declarat Grigoraş într-o conferinţă de presă.

Grigoraş nu este mulţumit de jocul echipei, declarând că va fi răbdător cu jucătorii. Grigoraş îşi permite să fie răbdător, spun surse, salariul acestuia la Pandurii fiind de 14.000 de euro pe lună. „Ştiam că va fi o perioadă mai grea, că o să fie ceva probleme de joc în primele etape şi motivele le-am explicat. Sunt puţine, ne aşteptam la mai mult, sperăm într-o victorie cu Ceahlăul. Sperăm să avem o evoluţie cât mai bună şi să avem un parcurs ascendent. E clar că sunt probleme la nivel de joc, e pe undeva normal. Sunt convins că echipa va creşte de la etapă la alta. O să vedeţi. (...) Important este câtă răbdare o să aveţi voi. Eu o să am răbdare foarte multă pentru că asta e lotul pe care-l am la dispoziţie, pe care mi l-am dorit, poate mi-aş mai fi dorit unul sau doi jucători, dar trebuie să ne adaptăm situaţiei clubului“, a declarat acesta. (A.P.)

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: