Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Arbitrii care au condus Energia – Dinamo merg la comisii

Ambele echipe care au jucat săptămâna trecută la Târgu Jiu, Energia şi Dinamo, au acuzat arbitrajul brigăzii care a condus acest joc. Acesta aspect nu a fost trecut cu vederea de Federaţia de Baschet aceştia urmând să fie verificaţi de comisii împreună cu observatorul partidei care le-a dat note de trecere. Oficialii federali au fost surprinşi de faptul că la finalul acestei etape arbitrii au primit doar calificative de „bine” şi „foarte bine”, doar unul dintre arbitrii primind „satisfăcător”.

Brigada compusă din Gabriel Roceanu, Fabiana Martinescu Niţu şi Alexandru Anica a condus foarte slab meciul dintre Energia şi Dinamo, ambele echipe acuzându-i pe arbitrii că au stricat meciul fragmentându-l.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: