Are nevoie de personal pentru recensământul agricol

Direcția de Statistică Gorj scoate la concurs două posturi pentru o perioadă de timp determinată. În acest sens va fi organizat concurs pentru ocuparea posturilor de expert în vederea efectuării activităților privind Recensământul General Agricol, runda 2020.

Cei care doresc să ocupe postul de expert IA și expert I trebuie să aibă studii universitare de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul: științe sociale, științe inginerești, matematică și științele naturii, trebuie să cunoască reglementările naționale și internaționale în domeniul statisticii agriculturii trebuie să aibă abilități în operarea pe PC desktop și tablete și să aibă disponibilitate de a se deplasa pe teren.

Pentru postul de expert IA candidații trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului, 7 ani, iar pentru postul de expert i vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului , 5 ani.

Dosarele se depun până pe data de 29 mai. Proba scrisă este programată pentru 10 iunie, iar interviul pe 15 iunie.

Vizualizări: 1,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: