Vienescu nu pare sigur că vrea să rămână director: O să mă mai gândesc

Vindecat de Covid 19 după aproape trei săptămâni cât a fost internat, managerul spitalului din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, nu mai este sigur că își dorește să rămână la conducerea unității medicale. Cât va fi în concediu medical, directorul spune că va lua o decizie și, dacă va conduce în continuare spitalul, vrea să facă schimbări atât în Comitetul Director, cât și în rândul medicilor șefi de secție.

Dumitru Vienescu s-a declarat nemulțumit de modul în care și-au făcut treaba până acum colegii săi din Comitetul Director. “Sunt foarte multe lucruri de schimbat, un comitet director care trebuie să lucreze în totatlitate, nu 60% cum s-a lucrat până acum. O să mă gândesc în această perioadă dacă o să revin sau nu la conducerea spitalului”, a declarat Vienescu, la Tele3.

Acesta nu este sigur că vrea să mai conducă spitalul și spune că va lua o decizie în aceste zile. „O să am timp să mă gândesc în această perioadă de concediu medical. Dacă e să continui, vor trebui modificări atât la nivelul conducerii spitalului, și la conducerea secțiilor astfel încât oamenii să-și facă treaba, nu să facă alții în locul lor. E o perioadă de concediu medical, sunt acasă, pot să mă gândesc liniștit să văd ce am de făcut”, a mai explicat directorul spitalului.

Vienescu conduce interimar Spitalul Județean de Urgență după ce Gigel Capotă și-a dat demisia și a fost numit director economic. (A.A.)

Vizualizări: 1,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: