Arestare la Târgu Jiu, percheziţii în Petroşani

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 19:00, în timp ce desfăşurau activităţi preventive în sectorul Defileul Jiului, între staţiile C.F.R. Pietrele Albe –Strâmbuţa, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie T.F. “Ecaterina Teodoroiu” l-au identificat pe Ionel M., de 29 ani, din Petroşani, Judeţul Hunedoara.

Bărbatul, cunoscut al poliţiştilor, întrucât era cercetat cu privire la comiterea mai multor infracţiuni de furt de componente ale infrastructurii feroviare de pe raza judeţului Gorj, încălca astfel ordonanţa emisă de către procurori, prin care fusese obligat să nu părăsească localitatea de domiciliu – municipiul Petroşani, pentru o perioadă de 30 zile.

La data de 8 iunie, având în vedere noile probe administrate împotriva suspectului, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj l-au prezentat cu propunerede arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, respectiv Judecătoriei Tg-Jiu. Cu această ocazie, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a lui Ionel M., pentru o perioadă de 29 zile şi introducerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Miercuri, 9 iunie, având în vedere autorizaţiile de percheziţie emise de către Judecătoria Tg. Jiu, poliţiştii TF, în colaborare cu poliţişti ai Postului de Politie T.F. Livezeni şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Petroşani, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Petroşani, la locuinţele lui Ionel M. şi a altor doi suspecţi din acest caz.

Pe parcursul efectuarii percheziţiilor, au fost identificate bunuri ce au fost utilizate de suspecţi la comiterea infracţiunilor, printre care şi un motoscuter neînmatriculat, proprietatea lui  Ilie M., folosit pentru deplasarea de la domiciliu la locurile de comitere a infracţiunilor. Bunurile au fost indisponibilizate.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: