Arestat 30 de zile

Bărbatul de 34 de ani, din Baia de Fier, prins de doi localnici, după ce a furat încasările unui magazin, ar putea sta o lună după gratii. Judecătoria Târgu Cărbunești a admis, joi, propunerea de arestare preventivă a gorjeanului.

„(...) dispune arestarea preventivă a inculpatului Niţă Florin Stelian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.05.2020 până la data de 26.06.2020, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului, formulată prin avocat din oficiu, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie in termen de 48 de ore de la pronunţare”, a decis instanța.

Suspectul ar fi sustras 200 de lei, din încasările unui magazin de pe raza localității Copăcioasa. Vânzătoarea, o pensionară de 68 de ani, ieșise pentru scurt timp din magazin, iar la revenire l-a surprins pe bărbat, după tejghea, cu banii din încasări în mână.

Acesta a reușit să fugă, dar, la o distanță mică de locul faptei, a fost prins de soțul vânzătoarei și de o femeie, care se afla cu autoturismul în trafic. Cei doi l-au imobilizat pe fugar și l-au predat poliției.

Vizualizări: 2,625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: