Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pușcărie pentru atacatorul din Gara Târgu Jiu

Bărbatul care a atacat cu un cuțit trei persoane în Gara Târgu Jiu a fost condamnat definitiv.

Marin Boboc, recidivist, a fost trimis în spatele gratiilor pentru infracțiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Curtea de Apel Craiova a desființat, miercuri, parțial, sentința penală pronunțată de Judecătoria Târgu Jiu, Boboc fiind condamnat definitiv la 1 an și 6 luni de închisoare.

Agresiunea din gară a avut loc la începutul lunii ianuarie 2019.

„Bărbatul de 51 de ani, în timp ce se afla în Gara Târgu Jiu, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat trei persoane cu vârste cuprinse între 35 şi 43 de ani, care frecventau gara, două din ele fără adăpost, care au domiciliul în Albeni, Deva şi Târgu Mureş”, anunța IPJ Gorj.

Agresorul a fost eliberat condiționat din penitenciar la sfârșitul anului 2017, dar a continuat să încalce legea. El a fost amendat pentru că a lovit cu piciorul un călător în timp ce acesta cobora dintr-un troleibuz, în Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: