Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Arestaţi pentru că au furat un cazan

Doi bărbaţi din Teleşti, de 42 ani şi 32 ani, au fost arestaţi pentru 29 de zile pentru că au furat un cazan! Cei doi au fost reţinuţi după ce au fost identificaţi în trafic în timp ce transportau, pe un moped, un cazan din cupru cu capac şi cumpănă, având capacitatea de 60 litri.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că suspecţii, în noaptea de 26/27 octombrie 2012, au sustras cazanul şi subansamblele dintr-o anexă a locuinţei aparţinând lui B.A., de 70 ani, din comuna Teleşti, sat Teleşti, judeţul Gorj, şi intenţionau să îl valorifice pe raza municipiului Târgu Jiu, se arată în comunicatul de presă postat pe siteul Poliţiei.

Prejudiciul în valoare de 3.000 lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei. Suspecţii au fost prezentaţi Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă, care a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj. (M.M.)

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: