„Arieta si Tilincă pot face faţă la Liga a III-a”

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a renunţat la atacanţii Tilincă şi Arieta. Cei doi au fost puşi pe lista de transfer a clubului. Ei nu mai sunt doriţi nici măcar de Gabi Zahiu, antrenorul de la Pandurii II. Viorel Temelescu spune că cei doi ar putea face faţă la o echipă de liga a treia.

Cei doi atacanţi ai echipei Pandurii, Cosmin Tilincă şi Perez Arrieta, s-au pregătit la Târgu Jiu sub comanda fostului antrenor de la Pandurii, Florin Bejinariu. Ionuţ Badea nu mai are nevoie de cei doi şi, culmea ironiei, nici Gabi Zahiu de la Pandurii II nu îi mai doreşte, motiv pentru care ambii se află acum pe lista de transfer a clubului. „Tilincă şi Arrieta sunt puşi pe transfer până la 1 septembrie, nu au găsit încă o echipă la care să joace. Noi încercăm să le găsim ceva, dar în cazul în care nu vom reuşi vor rămâne să se antreneze în continuare la Târgu Jiu, poate la Pandurii II cine ştie”, a spus Viorel Temelescu, vicepreşedinte al Pandurilor.

Potrivit lui Temelescu, Tilincă şi Arrieta au experienţă de liga a treia. „La experienţa lor, atât a lui Tilincă cât şi a lui Arrieta, sunt convins că pot face faţă la o echipă de liga a treia, dar asta depinde de antrenor”, a adăugat Viorel Temelescu.

În cazul în care cei doi nu-şi vor găsi până în septembrie o echipă la care să joace, Clubul Pandurii are obligaţia de a le asigura condiţii optime de antrenament.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: