Asfaltare de drum prin zăpadă în Târgu Jiu

Muncitorii de la Direcţia de Servicii Comunale (DSC) au astupat gropile din oraş în bătaie de joc. Au turnat mixtură direct pe zăpadă. Târgujienii s-au arătat revoltaţi văzând cum se duc pe apa sâmbetei banii comunităţii.

Lucrătorii de la Direcţia de Servicii Comunale au plombat ieri toate gropile de pe strada General Dragalina din Târgu Jiu chiar dacă era plin de zăpadă şi apă. Localnicii, dar şi conducătorii auto s-au arătat revoltaţi de modul în care s-a lucrat. „Este nesimţire, gropile vor fi la loc mâine, păi nu vedeţi că se ia pe roţile maşinilor mixtura“, a spus Ionel Gavrilescu, unul dintre conducătorii auto ce au văzut cum sunt astupate gropile din oraş.   

„Este adevărat că erau mari gropile şi se putea strica autoturismul dar mai bine puneau nisip, e bătaie de joc ce au făcut ei, practic nu au dat deloc zăpada la o parte“, a precizat şoferul Ionuţ Druţu.

Directorul DSC, Alexandru Zaharia, a precizat că materialul folosit de către subalternii lui pentru acoperirea gropilor poate fi folosit pe vreme rea, dar nu să fie turnat direct pe zăpadă. „Am avut într-adevăr o echipă ieri, au plombat gropile dar au folosit mixtură stocabilă, ceea ce se foloseşte pe timp de iarnă. Dacă într-adevăr este aşa cum au sesizat oamenii şi nu s-a curăţat zăpada vor fi luate măsuri împotriva muncitorilor“, a spus acesta. 

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: