Asistentă medicală infectată la spitalul din Târgu Cărbunești

O tânără asistentă medicală, în vârstă de 25 de ani, a fost infectată cu noul coronavirus. Aceasta lucrează la spitalul din Târgu Cărbunești, unde sunt tratați doar pacienți cu Covid-19.

Personalul medical de la Târgu Cărbunești stă izolat la hotel, pentru a nu-și contamina familiile. Tânăra a vrut să meargă să-și vadă copilul de un an și jumătate, care stă la bunici, așa că și-a făcut un test înainte.

A fost surprinsă să afle că testul este pozitiv, neavând niciun fel de simptome. Și directorului spitalului i se pare bizară situația, deoarece toate regulile de protecție au fost respectate în spital.

Tânăra asistentă a devenit acum pacientă a spitalului și va rămâne internată până când testul va ieși negativ.

În data de 20 mai 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 96 cazuri confirmate cu COVID-19 pe raza județului, din care 46 persoane vindecate și externate, 43 persoane internate și 7 persoane decedate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, la nivel național au fost înregistrate 196 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 198 de pacienți.

Vizualizări: 6,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: