ASU Poli Timişoara se teme de Pandurii

Adversara celor de la Pandurii, din ultima etapă care se dispută în acest an în Liga 2, ASU Politehnica, este concentrată la maximum înaintea jocului cu gorjenii. Timişorenii consideră meciul cu Pandurii ca fiind cel mai important al sezonului. De cealaltă parte, antrenorul oaspeţilor gorjeni, Călin Cojocaru, crede că nu e imposibil ca echipa sa să se impună la Timişoara.

Pandurii Târgu Jiu va juca ultimul meci din acest an sâmbătă, în deplasare, cu ASU Politehnica Timişoara, jocul urmând să înceapă de la  ora 14:00. Echipa din Târgu Jiu nu mai sperie pe nimeni, fiind ultima în clasament, dar totuşi alb-violeţii spun că nu-şi permit paşi greşiţi în acest joc, şi chiar se tem de o echipă care nu are nimic de pierdut.  Antrenorul principal de la Poli, Octavian Benga, încearcă să îţi ţină jucătorii conectaţi la miza partidei. ”Ultimul meci, cu Pandurii, e un meci foarte important pentru noi. Ne dorim foarte mult să încheiem cu o victorie şi să menţinem şirul din ultima perioadă, al rezultatelor pozitive. Nu este un meci uşor, chiar dacă întâlnim o echipă a Pandurilor, care chiar trece prin momente mai dificile. Va fi un meci disputat, Pandurii sunt convins că vor da totul pe teren. Le-am cerut jucătorilor să trateze meciul cu maximă atenţie. Călin Cojocaru este un antrenor care a lucrat în zonă mulţi ani, a antrenat la Sebiş şi Giarmata. Probabil cunoaşte jucătorii. Vom vedea dacă va reuşi să ne blocheze sau să ne surprindă”, a spus Benga.

Antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, a spus că nimic nu e imposibil, nici ca echipa sa să se impună în acest meci: „Nimic nu e imposibil, nici să câştigăm la Timişoara. Întâlnim o echipă care nu a luat multe goluri, dar sperăm noi să marcăm primele goluri ale noastre în acest retur şi să aducem şi puncte. Cum au câştigat la Metaloglobus, pot să câştige şi la Timişoara.  Nu este o diferenţă mare de valoare între cele două echipe, dacă nu s-a văzut diferenţa dintre noi şi Turris, care trage totuşi la primul loc, eu cred că nu se va putea vedea nici între noi şi Timişoara. Ei vin într-adevăr după o serie de rezultate foarte bune, nu au mai pierdut de câteva etape, dar asta nu înseamnă că nu pot să piardă cu noi”.

Mijlocaşul Alin Ignea, care a jucat şi la Pandurii,  crede că acest joc e cel mai important meci al sezonului. ”Avem, poate, cel mai important meci din acest sezon. Dacă nu câştigăm acum, la sfârşit, nu avem nicio scuză. Pandurii nu au nimic de pierdut, vor juca până în ultima clipă. Au un antrenor tânăr, care vrea să demonstreze. El vrea să câştige aici, pentru că este timişorean. Nu îi doresc niciunui jucător să treacă prin ceea ce e la Pandurii, ameninţare cu faliment. Sper să-şi revină pentru că este o echipă de tradiţie”.

ASU Poli se află pe locul şapte, dar este la patru puncte de podium şi destul de aproape de obiectiv, în timp ce Pandurii deţine în continuare lanterna roşie din Liga 2.

Program etapa 21:

vineri, 6 decembrie, ora 18:00

Campionii FC Argeş - Sportul Snagov - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 7 decembrie, ora 11:00

Metaloglobus Bucureşti - FK Csikszereda

SCM Gloria Buzău - Ripensia Timişoara

CSM Reşiţa - CS Mioveni

Turris Oltul Turnu Măgurele stă.

sâmbătă, 7 decembrie, ora 12:00

Dunărea Călăraşi - Farul Constanţa - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 7 decembrie, ora 14:00

ASU Politehnica Timişoara - Pandurii Târgu Jiu

sâmbătă, 7 decembrie, ora 16:00

Concordia Chiajna - Rapid - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

duminică, 8 decembrie, ora 13:00

UTA Arad - Petrolul Ploieşti - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

duminică, 8 decembrie, ora 17:00

ACS Viitorul Târgu Jiu - Universitatea Cluj

Vizualizări: 752

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: