Atac la Cârciumaru. „Vasile Moșoiu niciodată nu va sta în genunchi”

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a fost criticat marți la Radio Infinit de șeful organizației PSD Drăguțești, Vasile Moșoiu. Om de afaceri și fost primar, Moșoiu acuză comportamentul lui Cârciumaru, pe care îl consideră dictatorial. Moșoiu a vorbit în interviu de „istericalele” lui Cârciumaru și de trădările din PSD.

Reporter: V-a reproșat ceva Florin Cârciumaru?

Vasile Moșoiu: Nu cred că putea să-mi reproșeze mie. Eu sunt venit de două luni în acest partid. Primăria comunei Drăguțești a fost a PNL. Reproșuri putea să-și aducă dânsului, că Târgu Jiu a fost Primăria PSD și a fost pierdută. Știu că am luat 38%, mai mult ca la Târgu Jiu, unde PSD a pierdut cu 33-34%. Eu mă așteptam ca atitudinea unui președinte de partid sau unui senator al României să fie altfel. (...) Dacă primarul ar avea tot timpul dreptate, cred că în Târgu Jiu ar trebui să ne călcăm în picioare de investitori.

 Reporter: Ce vă nemulțumește?

V.M.: Sunt nemulțumit de abordarea președintelui de partid, care ar fi trebuit să facă o analiză corectă, inclusiv cu sancțiuni. Nu să ne cheme pe noi la sediul partidului, doar dânsul și cu domnul secretar general, să iasă în decor cu niște istericale. Vasile Moșoiu niciodată nu va sta în genunchi și va spune realitatea din teren. Mi se pare absurd să spui că într-o localitate consiliul local nu are valoare și că ce zice primarul e literă de lege. Ca să dezinformezi presa, să spui că consilierii locali liberali nu au votat zilele comunei Drăguțești este o minciună. Discuția a fost dacă să facem într-o localitate cu toate utilitățile sau pe islazul lui Ungureanu Irinel, fără amenajări de strictă necesitate, apă curentă, iluminat electric.

 Reporter: Este adevărat că ați mers cu Biblia și le-ați cerut lui Oproiu și Ungureanu să jure că au votat cu PSD, cu Butan?

V.M.: Da, este adevărat. Nu am crezut când am venit la PSD că sunt așa trădători. Regret că am plecat de la PNL. Mă așteptam la o altă colaborare.

 Rep.: În condițiile acestea veți rămâne în PSD?

V.M.: Bineînțeles că voi rămâne în PSD. Voi consolida organizația, nu am nicio obligație la președintele Cârciumaru. Dacă Moșoiu trebuie să-și dea demisia, să-și dea și cei de la județ.

 Rep.: V-a cerut Florin Cârciumaru demisia?

V.M.: Nu mi-a cerut demisia, dar a avut o ieșire necontrolată, de genul puteți să plecați toți.

 Rep.: Este adevărat că Butan vrea să devină viceprimar în locul lui Oproiu?

V.M.: Da, și este normal, chiar dacă a pierdut alegerile. A obținut un rezultat bun, nu este normal să fie susținut Oproiu care nici nu a votat candidatul PSD, ci candidatul ALDE. Nu vreau să atac actualul primar, a câștigat, vom susține proiectele bune, dar nu să-mi impună președintele de la partid că ce zice primarul e literă de lege.

Vizualizări: 2,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: