Nicu Sarcină: Cine e Sorin Boza, e profesor de sport?

Omul de afaceri Nicolae Sarcină a dezminţit într-un interviu acordat la Radio Infinit implicarea sa în achiziţionarea echipei de Liga a III-a, ACS Şirineasa. Sarcină susţine că este alături de Pandurii şi, printre altele, că nu ştie cine e Sorin Boza, managerul CE Oltenia.

 Reporter: Sunteţi implicat în achiziţionarea echipei de fotbal din Şirineasa?

Nicolae Sarcină: Este o minciună eronată. Eu dacă ajut sportul, îl ajut în calitate de sponsor. Nicidecum nu mă bag eu, că nu sunt eu om de fotbal. Nu aş vrea să minţim oamenii. Nu mă bag eu, avem echipă de fotbal Pandurii, cred în Pandurii până în ultimul moment. (...) Ca sponsor am ajutat, ajut din puţinul meu să facem o treabă, sunt alţi oameni de fotbal care vor să facă fotbal.

 Reporter: Să înţeleg că nu aţi achiziţionat echipa de fotbal ACS Şirineasa, dvs. sau apropiaţi de-ai dvs.?

Nicolae Sarcină: Nici apropiaţi de-ai mei şi nici eu nu am luat Şirineasa. Mie apropiat îmi este numai Dumnezeu. Sunt oameni care pe numele meu vor să îşi facă şi ei o reclamă. Nu ştiu dacă sunt eu chiar un brand aşa, ca să îşi facă oamenii reclamă pe numele meu.

 Reporter: Nu ştiu dacă aţi urmărit reacţiile din presa locală, domnul Gheorghe Pecingină spunea că este un proiect de care au cunoştinţă şi Sorin Boza, şi Cosmin Popescu.

Nicolae Sarcină: Dar cine-i Sorin Boza, profesor de sport? Că eu chiar nu ştiu cine-i Sorin Boza.

 Reporter: Este managerul Complexului Energetic Oltenia…

Nicolae Sarcină: Nu cunosc, nu am relaţii cu dumnealor. Eu respect decizia domnului avocat (n.r.: Gheorghe Pecingină), e dreptul dumnealui să-şi facă reclamă. Eu am o părere foarte bună despre domnul avocat, este un avocat foarte, foarte bun, iar la CS Şirineasa sunt acolo acţionari. Eu dacă o să mă bag vreodată într-un proiect de fotbal, o să chem oameni profesionişti, oameni de fotbal, şi o să ţin o conferinţă de presă în care să vă anunţ că am intrat în fotbal. Până atunci, eu sunt în reorganizare, proiectul meu este să ies cât mai curând din reorganizare, să ies din zona asta gri, să intru într-o zonă roz şi să mai creez în 2017 încă cinci mii de locuri de muncă. Asta e prioritatea mea.

 Reporter: Dacă vă veţi hotărî să intraţi în fotbal, veţi investi la Pandurii Târgu Jiu? Aţi văzut că Florin Cârciumaru a spus că de ce nu staţi lângă Pandurii, dacă tot vreţi să investiţi.

Nicolae Sarcină: Dacă dumneavoastră veniţi lângă mine, şi alţi zece cetăţeni, venim şi noi, de ce să nu venim. Dacă oraşul acesta vrea ca Nicu Sarcină să facă ceva pentru oraşul acesta, nu spun că nu. Ce am eu în cap, nu poate să-mi ia nimeni. Eu nu vin la Pandurii că e Pandurii, eu vin lângă Pandurii când e greu.

Vizualizări: 19,981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: