Văcaru: Vreau să rămân în PSD!

Deputatul Alin Văcaru respinge din start ideea de a-l urma pe Victor Ponta într-un nou partid. Văcaru spune că din anul 2000 a făcut doar politica PSD şi că nu ia în calcul o plecare. În plus, parlamentarul gorjean nu se aşteaptă la nicio sancţiune din partea formaţiunii politice după ce a refuzat să semneze şi să voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Reporter: Domnul Ponta a anunţat că din toamnă va face politica unui alt partid. Îl veţi urma?

Alin Văcaru: Nu ştiu ce a anunţat dumnealui, eu sunt la PSD şi îmi doresc să îmi petrec activitatea la Partidul Social Democrat, pentru că numai aici am făcut politică. Din 2000 încoace sunt membru PSD.

Rep.: Dar dacă v-ar invita?

A.V: Nu ştiu, nu ştiu dacă s-a înfiinţat şi nu ştiu care partid. Nu este aşa uşor să înfiinţezi un partid. Eu am spus de fiecare dată, atunci când consideri că sunt şi alte persoane şi de la alte partide care au o iniţiativă bună pentru judeţ, indiferent că aş supăra eu pe unul sau pe altul, cu siguranţă voi susţine acele demersuri care sunt benefice pentru cei care m-au trimis în Parlament. Nu o să stau niciodată într-un partid de frică şi tot timpul voi face ceea ce cred eu şi ceea ce consider că este benefic pentru oamenii care m-au trimis în Parlament.

Rep.: V-a reproşat ceva domnul Cârciumaru?

A.V: Domnul Cârciumaru nu mi-a reproşat niciodată nimic pentru ceea ce am făcut eu în perioada aceea cu moţiunea. A fost opţiunea mea şi mi-a respectat-o, cum şi eu am respectat opţiunea domniei sale. Nu mă tem de sancţiuni. 

Rep.: V-aţi făcut un bilanţ după şase luni de mandat?

A.V:  Noi, ştiţi foarte bine, suntem la guvernare, avem un program de guvernare, s-a rezolvat o bună parte din el. Toţi am contribuit la acest program de guvernare şi l-am susţinut şi îl susţinem în continuare. Toate lucrurile bune care se întâmplă acum cetăţenilor şi se şi simt până la urmă, pentru că interpelările le faci, dar trebuie să ai şi rezultat la ele. La noi s-a văzut prin acest program de guvernare, oamenii au simţit, mulţi dintre ei chiar în buzunare, atât eu, cât şi colegii mei de la PSD au contribuit la acest lucru.

Rep.: Dumneavoastră, mai concret, ce activitate parlamentară aţi avut?

A.V.: Sunt pe pagina Camerei Deputaţilor, am avut şi interpelări, au fost şi luări de cuvânt, în comisii. Nu este important să ies eu ca şi persoană că am avut o activitate, noi suntem un grup, suntem la guvernare şi toţi vom contribui la bunăstarea şi îndeplinirea programului de guvernare.

Vizualizări: 1,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: