Teologul din ALDE care se ocupă de imaginea CEO: Am pus o cerere şi s-a aprobat!

Cosmin Gagiu, fostul manager al unei televiziuni din Craiova - Gagiu TV (GTV), a fost recrutat în echipa de comunicare a Complexului Energetic Oltenia. Acesta a primit postul de referent la Biroul de comunicare al CEO în data de 7 iunie. Gagiu este absolvent a două facultăți: Teologie şi Drept.

 Reporter: Este adevărat că ați fost angajat în cadrul CE Oltenia?

Cosmin Gagiu: Da. Începând cu 7 iunie. Sunt la Biroul Relații și Comunicare, referent de specialitate.

 Rep.: Puteți să ne spuneți câteva lucruri despre dvs.?

C.G.: Vin din mass-media, 18 ani am lucrat, încă de când eram student. Am condus mai multe televiziuni, ultima dată am fost manager. În ce privește presa locală, am mai fost redactor șef și la 3TV, corespondența pentru OTV ani de zile, în Oltenia. Am terminat două facultăți: Teologie și Drept Juridic.

 Rep.: Mai conduceți Gagiu TV?

C.G.: Nu, nu mai sunt la nicio altă societate. La GTV nu eram proprietar eu, doar manager, angajat. Se numește așa pentru că este a unei rude.  

 Rep.: În ce condiții ați fost angajat la CE Oltenia?

C.G.: Am avut o întâlnire cu conducerea, cu domnul Boza. Eu am solicitat o întâlnire cu conducerea. Am avut o discuție prealabilă. Am prezentat un proiect, verbal în primă fază. Mi-am pus o cerere, pur și simplu. Am atașat CV-ul și de aici încolo, în comitetul director s-a aprobat. 

 Rep.: Aveți vreo calitate politică?

C.G.: Am simpatii cu toată lumea din politică, dar nu pot să spun că iubesc cu adevărat pe cineva sau urăsc pe cineva.

 Rep.: Vă întrebam dacă sunteți membrul vreunui partid...

C.G.: Da, sunt membru ALDE, înscris la Filiala Dolj.  

 Rep.: Ce vreți să aduceți nou în cadrul companiei?

C.G.: Vrem să înnoim și să aducem un plus imaginii CEO, în special m-am oferit pentru acest lucru. Iată, după cinci luni, în decembrie se anunța în prag de faliment, după cinci luni, inclusiv iunie, compania are 260 de milioane RON profit, undeva la peste 60 de milioane de euro. Vrem să ne implicăm și în ceea ce privește imaginea companiei, având în vedere acest factor care este unul ce permite să te gândești și la o imagine mai bună. Mă gândesc foarte mult și la cei care beneficiază de serviciile și de producția energiei, și ei au dreptul să cunoască mai mult despre modul de producție, despre faptul că nu este ușor să produci energie pe bază de cărbune. Cele 11 grupuri energetice, în momentul acesta, funcționează integral toate.

 Rep.: Funcționează toate grupurile energetice ale termocentralelor CEO?

C.G.: Funcționează, dar nu la capacitate maximă. Până în decembrie se doresc, din partea Directoratului, noi investiții și mai ales punerea în funcțiune, cât se poate de mult, ca pe timp de iarnă să nu se mai pună problema lipsei sau importului de energie. 

Vizualizări: 4,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: