Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Atacat de câini în curtea CE Hunedoara. Salariatul este mutilat!

Un bărbat de 47 de ani, salariat al Complexului Energetic Hunedoara, a ajuns la spital cu multiple răni provocate de o haită de câini. Bărbatul va fi supus unor intervenții chirurgicale, după ce și urechea i-a fost mutilată de animale. Alexandru Huszar este împiegat de mișcare la Preparația Coroiești.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan efectuează cercetări privind comiterea infracțiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în serviciu în incinta unei unităţi miniere din zona Coroiești, a fost atacat și mușcat de o haită de câini. Acesta a fost transportat la U.P.U. Vulcan, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii circumstanţelor în care a avut loc incidentul şi a luării măsurilor legale.

Bărbatul va fi supus unei intervenții chirurgicale pentru reconstrucția urechii.

Vizualizări: 2,318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: