În arest pentru distrugere. A dat buzna peste fosta iubită!

Un bărbat de 41 de ani, din comuna gorjeană Scoarţa, a fost reținut luni pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere.

Poliţiştii au fost sesizaţi  de către o tânără de 27 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că are un conflict cu  concubinul său de 41 de ani, din aceeaşi localitate.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul a pătruns în curtea concubinei sale, provocând un conflict în urma căruia tatăl concubinei, de 51 de ani, din aceeaşi localitate, i-a solicitat acestuia să părăsească curtea locuinței.

"Bărbatul a ieşit din curtea locuinţei, după care a revenit, pătrunzând din nou în curtea imobilului, unde ar fi spart trei geamuri de la o cameră a locuinței, după care în încercarea de a intra cu forța în locuință, mama concubinei sale a intervenit pentru a-l împiedica, moment în care ar fi fost agresată cu un obiect înţepător-tăietor în zona palmei de la mâna stângă", arată IPJ Gorj.

Bărbatul violent a plecat de la fața locului, fiind identificat la scurt timp de către poliţişti pe raza comunei Scoarţa şi condus la sediul poliției pentru cercetări şi luarea măsurilor legale.

Vizualizări: 1,779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: