Au anulat meciul amical din week-end şi au izolat toţi jucătorii

Clubul Universitatea Craiova a confirmat informația din presa centrală referitoare la cazurile de coronavirus din lot. Cu 11 infectări în lot, oltenii nu pot să mai dispute amicalul cu FC Braşov şi nici să se antreneze pentru că jucătorii au intrat în izolare.

Echipa din Bănie se confruntă cu probleme medicale cu doar 8 zile înainte de reluarea Ligii 1. Oltenii au revenit mai devreme din cantonamentul din Antalya, existând speculaţii că au bănuit situaţia actuală cu numeroase infectări. La plecarea din ţară Universitatea a avut un caz de coronavirus în lot, cel al lui Mateiu, şi, cel mai probabil, s-au făcut teste permanent printre jucători.

Universitatea a confirmat pe Facebook informația dezvăluită de jurnalistul Vlad Nedelea în cadrul emisiunii GSP Live, anume că echipa a fost lovită de coronavirus. „În urma unei retestări RT-PCR, mai mulți componenți din cadrul lotului nostru și din cadrul staffului au fost depistați pozitiv COVID-19. Cu excepția unui singur membru din staff, toți ceilalți sunt asimptomatici”, se arată în comunicatul clubului.

Încă 4 fotbaliști din lotul Universității Craiova au fost depistaţi pozitivi, Marius Constantin, Alex Crețu, Ionut Vînă și Paul Papp. Primii 5 care fuseseră confirmaţi pozitivi au fost Houri, Bancu, Screciu, Koljici și Căpățână. Totalul a ajuns la 9 jucători infectați, plus încă 2 membri din staff-ul tehnic, Tene şi Ţermure.

Întrucât au cazuri confirmate de COVID la echipă, iar restul sunt contacte directe, oltenii s-au izolat la baza pe pregătire ”Ilie Balaci” şi au anulat amicalul cu FC Brașov de sâmbătă. Interesant este faptul că tot lotul celor de la Universitatea Craiova este vaccinat cu schema completă împotriva virusului.

Galerie foto


Vizualizări: 1,409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: