Mihai Rotaru a anunțat numele primului jucător transferat

Mihai Rotaru i-a liniștit pe fanii Universității Craiova după ce a anunţat numele primului jucător transferat. Lyes Houri va continua în tricoul oltenilor şi va fi definitiv transferat după ce fusese iniţial doar împrumutat.

Deși tocmai a suferit o accidentare serioasă, Rotaru n-are de gând să se despartă de fotbalistul care a impresionat în tricoul formației din Bănie. Cotat la 1,2 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, Lyes Houri a jucat în 13 meciuri în acest sezon pentru Universitatea Craiova, a marcat două goluri şi a oferit un assist.

Jucătorul de 25 de ani este împrumutat până în vară de la formaţia maghiară MOL Fehervar şi clubul din Bănie trebuie să achite 600.000 de euro pentru un transfer definitiv. Mihai Rotaru a dat asigurări că acest lucru se va întâmpla. „Houri cred că va rămâne cu noi și după această neplăcută accidentare. A fost o poveste că noi am hotărât să nu activăm clauza de a rămâne la noi. Nu e adevărat, noi vrem să rămână jucătorul nostru. Va fi operat în Franța săptămâna viitoare, apoi sperăm să decurgă totul bine”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Vizualizări: 1,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: