Au anunţat oficial despărţirea de 17 jucători

ACS Viitorul Târgu Jiu a anunţat oficial despărţirea de 17 jucători din lotul care a evoluat sezonul trecut. Este vorba de fotbaliştii de bază care au plecat încă de la finalul sezonului trecut, având înţelegeri prealabile cu alte echipe, dar şi alţi nouă jucători din lot şi încă trei juniori care erau împrumutaţi.

Echipa lui Cristian Lupuţ i-a pierdut în această vară pe Daniel Paraschiv, plecat, gratis, la CFR Cluj, care l-a împrumutat ulterior la FC Voluntari, Andrei Dragu, plecat tot gratis la FC Botoșani, deşi avusese o clauză de un milion de euro, Marius Cioiu, plecat la fel ca şi ceilalţi jucători exponenţiali din lot, la Academica Clinceni, Cătălin Bădăuță a cărui destinaţie nu a fost anunţată dar şi Darius Buia care a plecat la Petrolul Ploieşti.

În total cinci jucători de bază care au plecat înainte de reunirea lotului, după care clubul a mai anunţat încă nouă plecări. „La finalul sezonului competițional echipa noastră s-a mai despărțit de 9 jucători: Paul Chiorean, Cristian Oros, Andrei Ludușan, Alex Trancă, Andrei Sin, Denis Rusu, Vlad Prejmerean, Vlad Costea și Florin Lungu. Le mulțumim pentru munca depusă și le urăm mult succes pe mai departe!”, a anunţat clubul care a renunţat ulterior şi la cei trei juniori aduşi sezonul trecut de la FCSB 2: „De asemenea, în această vară jucătorii Mihai Lixandru, Vlad Șerbănescu și Alexandru Enache s-au întors la FCSB, echipă de la care au fost împrumutați. Le mulțumim și lor pentru aportul oferit și le urăm multă baftă în continuare!”

Încă nu se ştie exact cine a luat locul celor 17 jucători în lot, pentru că clubul nu a anunţat lotul cu care antrenorul Cristian Lupuţ a plecat în cantonamentul de la Bansko Schi Resort, staţiune montană aflată în apropiere de graniţa cu Grecia.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: