Au distrus un bar

Duminică, 09 septembrie a.c., în jurul orei 1920, un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului 1 Mobil, pe timpul executării unei misiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale pe raza municipiului Târgu Jiu, s-a sesizat cu privire la faptul că în faţa unui local public (bar) un grup de patru tineri agresează două persoane, prin aplicarea de lovituri cu pumnii, picioarele și scaune rupte în zona feţei şi a trunchiului.   
              Jandarmii au somat persoanele agresive şi i-au oprit din activitatea infracţională, unul dintre agresori reuşind să fugă, iar în prezent se efectuează verificări pentru identificarea lui.
Au fost identificați la fața locului numiții: C.I.M., de 22 ani, T.L.F., de 23 ani și P.S., de 25 ani, toți domiciliați în municipiul Târgu Jiu, cărora le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire, distrugere și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Tinerii după ce au pătruns în localul public, au lovit în mod repetat, fără motiv cu pumnii, picioarele şi elemente rupte de la scaune, pe numiţii H. C. şi P. I. C., ambii în vârstă de 33 ani, care se aflau în local, au răsturnat mese din local, au distrus mai multe scaune, suporturi de flori, au spart scrumiere, pahare, sticle şi ecranul de protecţie al unui aparat de jocuri de noroc, avariind autoturismul administratorului localului prin lovirea acestuia cu scaune rupte, totodată au exercitat în localul public şi în afara acestuia acte de violenţă fizică asupra altor persoane, au proferat injurii şi expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă la adresa administratorului localului şi a clienţilor, tulburând ordinea şi liniştea publică.
A fost solicitat şi s-a deplasat la faţa locului un ofițer din cadrul compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale, care a efectuat împreună cu agenții constatatori activităţile specifice şi au întocmit în baza art. 214 din Codul de Procedură Penală actele de constatare.
COMPARTIMENTUL INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: