Au donat banii din colinde

Gest frumos făcut de câțiva colindători din comuna gorjeană Telești. Au mers la colindat în prima zi din noul an și toți banii pe care i-au strâns i-au domat pentru o cauză nobilă. Au ajuns la familia lui Denis, un băiețel de nici trei ani, care se luptă cu o tumora și urmează să fie operat în Turcia. În total, colindătorii au strâns peste șapte mii de lei.

Anuntul a fost făcut, pe Facebook, de unul dintre participanți. "Mulțumim tuturor cetățenilor din satul Telesti care au avut bună plăcere de a ne primi în curțile dumnealor. In primul rand, pentru a le ura un an mai bun și în al doilea rand de a face o fapta minunata de a fi alături de micuțul Denis.Tin sa menționez ca s-a adunat suma de 7500 de lei, bani ce au fost înmânati tatălui sau. Ii dorim lui Denis sa treacă cu bine peste încercarea grea și vom fi în continuare alături de el. Multumim tuturor. La mulți ani!, a fost mesajul lui Ionuț, unul dintre tinerii din grupul de colindatori.

Mama lui Denis a ținut să le mulțumească pentru susținere colindătorilor cu inimă mare. "Dragii mei, am ramas fara cuvinte astazi! Astazi am primit un gest nemaipomenit, fara cuvinte. Astazi mi-a spus sotul ca au venit trei masini la noi acasa, niste baieti au venit cu o suma frumusica de bani pentru Denis, si acei bani au fost stransi din colinde! Au spus ca vor sa il cunoasca pe Denis cand vom venii acasa. Oameni dragi care ati colindat pentru Denis, nu va cunosc dar daca sunteti in grup, va spun ca ne-ati lasat fara cuvinte. Va multumim foarte, foarte mult", a multumit tanara mama pe Facebook.

Vizualizări: 9,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: