Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cu dulciuri și alimente la o familie cu cinci copii

Polițiștii gorjeni au mers joi cu alimente și dulciuri la o familie din Padeș, care, din venituri precare, crește și educă 5 copii, cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

“Micuții s-au bucurat atât de darurile primite, cât și de prezența polițiștilor la căsuța lor, cărora le-au mărturisit ca le-ar plăcea să îmbrace această uniforma, când vor crește mari.

Copiii s-au alăturat nouă și au urcat în autospeciala de poliție, fiind încântați de tehnica din dotarea mașinii și mai ales, de semnalele luminoase.

Ne dorim ca astfel de acțiuni să aibă continuitate și pe viitor, nu doar pentru polițiști, ci pentru orice om care are și poate da din puținul său și altora, pentru care soarta nu a fost prea bună”, a transmis biroul de presă al IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: