Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au donat sânge de ziua lor

Joi, 21 mai, credincioșii i-au prăznuit pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, aleşii Domnului pentru întărirea credinţei, dar și ocrotitorii spirituali ai Municipiului Târgu Jiu. La nivel național este sărbătorită și Ziua Poliției Locale.

În acest context, polițiștii locali din Târgu Jiu au organizat două acțiuni. La primele ore ale dimineții, mai mulți polițiști locali au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu Jiu, pentru a dona sânge celor aflați în suferință, având convingerea că fiecare picătură de sânge poate salva o viață. "De asemenea, am decis ca bonurile valorice primite în urma donării să devină o bucurie pentru familia unui copil cu nevoi speciale", a transmis șeful Poliției Locale Târgu Jiu, Florin Băluță.

A doua acțiune a vizat oferirea de măști de protecție persoanelor care au tranzitat astăzi zona centrală a municipiului Târgu Jiu, dar și Piața 9 Mai.

Vizualizări: 589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: