Au drum nou, dar nu pot intra cu maşina în curte

Mai multe familii din cartierul Bârseşti nu mai au cum să intre în curţile caselor. Motivul? Muncitorii care au lucrat la reabilitarea drumului l-au supraînălţat. Acum, oamenii se plâng că nu mai pot intra cu maşina pentru a-şi aduce lemnele de foc pentru sezonul rece. Primăria cunoaşte problema şi asigură locuitorii că va fi remediată în cel mai scurt timp.

Câteva familii din cartierul Bârseşti se plâng că nu mai pot intra în propriile curţi, pentru că drumul a fost supraînălţat. „Momentan nu se mai poate intra în curte absolut deloc, înainte se putea intra cu o maşină, cu o căruţă de lemne, acum nu se mai poate intra absolut deloc. Avem un morman de pământ la poartă şi nu avem cum să intrăm în curte”, a spus Maria Diaconu. Femeia spune că a discutat cu reprezentanţii primăriei care de fiecare dată au dat asigurări că problema va fi rezolvată. „Am discutat şi cu reprezentanţii primăriei, care ne-au promis că se rezolvă problema, că vin cu proiectantul, dar nu am văzut nici urmă de proiectant”, se plânge femeia.

„Vine iarna, nu avem pe unde să aducem lemnele”

Temerea Mariei Diaconu este că vine iarna şi nu va putea să îşi aducă lemne pentru foc. „Vine iarna, trebuie să ne aducem lemne şi nu ştiu pe unde le băgăm. Avem un teren aici, în spatele casei, unde copiii vor să îşi facă o locuinţă, nu putem să intrăm nici să facem arăturile de toamnă, nu ştiu pe unde să intrăm”, spune Maria Diaconu nemulţumită.

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu cunosc problema şi spun că în zona Bârseşti încă se lucrează. „Cunoaştem problema din cartierul Bârşeşti, la drumul respectiv se lucrează, iar la final vor fi făcute rigolele şi intrările spre locuinţele oamenilor”, a precizat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: