Au furat de la bolnavii din spital

 Nu mai puţin de trei persoane sunt cercetate de poliţiştii gorjeni după ce la sfârşitul săptămânii trecute au fost implicate în furturi comise în cadrul spitalului judeţean de urgenţă Târgu Jiu. Pacienţii au sunat la 112 pentru a reclama că pe parcursul nopţii le-au dispărut diferite bunuri, oamenii legii reuşind cu operativitate să îi prindă pe indivizii care şi-au însuşit lucruri ce nu le aparţineau sub nicio formă. O persoană internată la Urgenţe a reclamat că a rămas fără geanta în care avea un telefon mobil şi 550 de lei, un alt celular fiind furat de la secţia Pediatrie, unde o pacientă, de asemenea, a apelat la Poliţie pentru prinderea hoţului. " Având în vedere modul de comitere al faptei, poliţiştii au constituit un cerc de suspecţi, în care au fost incluşi minorul C.G.R., de 14 ani şi Ionel M.O., de 21 ani, ambii din Tg.Jiu, fără ocupaţie. Cei doi suspecţi au fost depistaţi ulterior pe raza municipiului iar cu ocazia controlului corporal, asupra acestora au fost găsite telefonul mobil sustras şi suma de 258,5 lei. Bunurile au fost restituite părţii vătămate iar pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
La aceeaşi dată, cu sprijinul personalului de serviciu, a fost prins în flagrant Petru F., de 35 ani, din comuna Strunga, judeţul Iaşi, fără ocupaţie, care sustrăsese dintr-un salon din Secţia Pediatrie, un telefon mobil aparţinând unei paciente. Fiind urmărit, suspectul a aruncat telefonul mobil în interiorul salonului vecin. Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal, în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat", menţionează poliţiştii.
Şi poliţiştii din Hurezani au avut de lucru la sfârşitul săptămânii trecute, lor fiindu-le reclamat faptul că din sacoşa unei pensionare de 71 de ani din Stejari a dispărut suma de 253 de lei. Banii au fost recuperaţi însă în scurt timp de oamenii legii, care au depistat o femeie din altă localitate venită acolo "la produs". " Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit că suspectă de comiterea infracţiunii este Simona C., de 34 ani, domiciliată în comuna Logreşti, fără ocupaţie. S-a mai stabilit faptul că suspecta a profitat de neatenţia părţii vătămate care îşi ţinea banii în sacoşă, deasupra celorlalte bunuri şi că imediat după ce şi-a însuşit suma de bani a fugit. La scurt timp, suspecta a fost depistată pe raza localităţii, asupra acesteia fiind găsită întreaga sumă de bani. Banii au fost restituiţi părţii vătămate iar suspecta este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", mai menţionează IPJ Gorj.


Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: