Creţan nu s-a mai băgat în alegeri, Cozma se ţine de poezii de dragoste

 Constantin Creţan nu mai candidează în alegerile europarlamentare şi spune că, împreună cu Miron Cozma, pregăteşte înscrierea Partidului Muncitorilor la Tribunal. Până atunci, fostul Luceafăr din Valea Jiului se pregăteşte de propria nuntă, în pregătirea căreia citeşte pe la tv poezii scrise pentru iubita sa.

 Preşedintele Ligii "Miron Cozma" afirmă că a renunţat la candidatură după ce a fost sfătuit de prieteni să nu intre în cursa electorală pentru că şi-ar irosi banii. Acesta susţine că aşteaptă următoarele alegeri pentru ca, împreună cu partidul pe care îl creează acum să intre în lupta electorală. Creţan afirmă că, în schimb, are mii de semnături adunate doar în Gorj şi Hunedoara pentru a înscrie Partidul Muncitorilor din România la Tribunal. El spune că va face demersul respectiv împreună cu Miron Cozma în cursul lunii viitoare. Partidul va avea filiale în toate judeţele, despre înfiinţarea acestuia Cozma şi Creţan vorbind constant de când au fost eliberaţi din închisoare. Aceştia au executat pedepse diferite privative de libertate pentru implicarea în mineriadele din 1999, din lotul de sindicalişti condamnaţi pentru evenimentele respective cei doi fiind singurii care au ambiţii politice, Cozma şi Creţan fiind, anterior, membri ai Partidului România Mare.
 "Mi-am dat seama că făceam un deserviciu viitorului partid. Am fost sfătuit şi eu să nu candidez şi am amânat candidatura pentru următorele alegeri. Am adunat oricum mii de semnături şi în Gorj şi în Hunedoara, iar luna viitoare le depunem la Tribunal şi atunci înregistrăm şi partidul. Şi, oricum, dacă aş fi candidat acum nu aş fi avut posibilităţi financiare pentru că eu încă nu am un loc e muncă, iar soţia este bugetară, aşa că mai greu cu banii", spune Creţan.

 Cozma – noul Luceafăr din politică

 În timp ce Creţan vorbeşte deschis şi despre problemele financiare, Miron Cozma nu se mai plânge în ultima vreme de greutăţile materiale, mai ales că acum se pregăteşte să se însoare nunta fiind programată luna viitoare la Lainici. Ieri, în schimb, fostul lider sindical a apărut într-o emisiune la Antena 1, unde a recitat minute în şir din versurile sale, dar a şi jucat o sârbă gorjenească alături de Monica Ionescu, viitoarea sa mireasă. Cozma a părut mult mai relaxat decât în alte emisiuni, cu zâmbetul pe faţă acesta spunând că a fost rocker la viaţa sa. O sârbă şi un dans făcut în direct cu iubita şi cu fiica acesteia l-au umanizat pe Cozma suficient de mult încât faptele care i s-au pus în cârcă în ultimii 20 de ani să pară rămase undeva în trecutul nebulos al istoriei postrevoluţionare româneşti. Fostul sindicalist şi viitor ginerică nu a ezitat ieri să afirme că, dacă va vrea Dumnezeu, va face şi un copil, doi..., totul depinzând de cât vrea Cel de Sus.


Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: