Au furat din maşini

În dimineaţa zilei de 25.05.2010, orele 04:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu în timp ce efectuau activităţi de patrulare pe str. Luncilor, au oprit pentru control un autoturism al cărui conducător auto a fost identificat în persoana lui de Petrişior S.R., de 21 ani, din municipiu. Tânărul era însoţit de minorul O.C.C., de 16 ani, din Tg-Jiu.

Cu ocazia controlului autovehiculului, poliţiştii au găsit în portbagaj, 2  acumulatori şi două triple auto.

Tinerii nu au putut justifica provenienţa acestor bunuri şi, întrucât exista posibilitatea ca acestea provină din furt, poliţiştii i-au condus pe cei doi la sediul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că cei doi suspecţi, împreună cu Iorgu M., de 18 ani, au sustras aceste bunuri în perioada 18-25.05.2010, din 3 autovehicule parcate pe raza municipiului, furturile fiind înregistrate ca fiind comise de către persoane necunoscute.

Poliţiştii au restituit bunurile, părţilor vătămate şi, de asemenea, au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore,  a suspectului Petrişior S.R., care a fost introdus în centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: