Au furat opt vitrine frigorifice

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tismana au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 32 şi 45 ani, din comuna Padeş, suspecţi ai infracţiunii de furt calificat, respectiv complicitate la infracţiunea de furt calificat.

În cursul zilei de ieri, 25 iunie 2013, Postul de Poliţie Padeş a fost sesizat de către un bărbat de 32 ani, din Tg.Jiu, agent de vânzări la o societate comercială din Bucureşti cu punct de lucru în Tg.Jiu, cu privire la faptul că în perioada 23-25.06.2013, persoane necunoscute au sustras opt vitrine frigorifice ce aparţin societăţii al cărei angajat este, din punctul numit “Zăvoi”, de pe raza comunei Padeş.

Din cercetările efectuate de echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Tismana a rezultat faptul că bunurile sustrase se aflau nesuprevegheate în punctul respectiv, întrucât la data de 23 iunie 2013, în zonă, au fost desfăşurate diferite activităţi comerciale.

Urmare a investigaţiilor şi activităţilor desfăşurate, la scurt timp, poliţiştii  au identificat doi suspecţi ai infracţiunii de furt, respectiv:  C.I., de 36 ani şi P.M., de 43 ani, ambii din comuna Padeş. În fapt, luni, 24 iunie 2013, aceştia, fiind ajutaţi de alţi doi bărbaţi,  C.M.G., de 34 ani şi B.I., de 32 ani, profitând de faptul că vitrinele frigorifice erau nesupravegheate, le-au sustras, transportându-le cu un autovehicul care aparţinea primului suspect, la locuinţa surorii sale.

Prejudiciul, a cărui valoare a fost estimată la suma de 8.000 euro, a fost recuperat, fiind ulterior restituit societăţii prejudiciate.

Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pe cei patru suspecţi, C.I., de 36 ani şi P.M., de 43 ani, fiind reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, în timp ce C.M.G., de 34 ani şi B.I., de 32 ani, au fost reţinuţi pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat.

Astăzi, 26 iunie 2013, suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunerea de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: