Au furat opt vitrine frigorifice

Patru gorjeni au ajuns în arestul poliţiei, după ce au furat opt vitrine frigorifice, din zăvoiul de la Padeş. Acestea aparţineau unui comerciant care a fost jefuit chiar de un angajat şi de complicii lui.

Sărbătoarea ţinută la sfârşitul săptămânii trecute la Padeş s-a terminat cu o pagubă importantă pentru un comerciant. Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 32 şi 45 ani, din comuna Padeş, au sustras opt vitrine frigorifice ce aparţin unei societăţi din punctul numit “Zăvoi”, de pe raza comunei Padeş.

Din cercetările efectuate de echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Tismana a rezultat faptul că bunurile sustrase se aflau nesupravegheate în punctul respectiv, întrucât la data de 23 iunie 2013, în zonă, au fost desfăşurate diferite activităţi comerciale. Urmare a investigaţiilor şi activităţilor desfăşurate, la scurt timp, poliţiştii au identificat doi suspecţi ai infracţiunii de furt, în persoana a patru bărbați din comuna Padeș cu vârste cuprinse între 32 și 45 de ani care  profitând de faptul că vitrinele frigorifice erau nesupravegheate, le-au sustras, transportându-le cu un autovehicul care aparţinea unuia dintre suspecți  suspect, la locuinţa surorii sale.

Prejudiciul, a cărui valoare a fost estimată la suma de 8.000 euro, a fost recuperat, fiind ulterior restituit societăţii prejudiciate. Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pe cei patru suspecţi. Doi dintre ei sunt reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, în timp ce alți doi, au fost reţinuţi pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat. Ieri cei patru suspecți au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunerea de arestare preventivă.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: