Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au încasat cu acte false indemnizaţii de pandemie

Zeci de percheziții au avut loc în această dimineață în județele Giurgiu, Ilfov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Gorj și în municipiul București.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice și supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare 44 de mandate de percheziție domiciliară, la societăți comerciale și persoane fizice.

Activitățile se realizează într-un dosar penal, având ca obiect obținerea ilegală de indemnizații pentru întreruperea activității artistice, în perioada pandemiei (2020-2021).

În fapt, administratorii mai multor societăți comerciale sunt bănuiți ca ar fi întocmit, în fals, mai multe contracte de prestări de servicii muzicale, cu 80 de persoane fizice, care ar fi fost depuse la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Giurgiu, obținând în mod ilegal 300.000 de lei.

În cadrul acțiunii, polițiștii pun în executare 87 de mandate de aducere.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Giurgiu și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei București.

Vizualizări: 1,956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: