Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ore suplimentare neplătite de 2 ani

Mai mulți angajați ai Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, au obținut în instanță plata orelor suplimentare prestate. Membrii Sindicatului Explosind Târgu Jiu au dat compania în judecată pentru achitarea drepturilor bănești neplătite de mai bine de doi ani.

„Admite acțiunea precizată. Obligă pârâta la plata către reclamant a orelor suplimentare, rezultate din însumarea celor 15 minute de activitate prestată anterior intrării în fiecare tură lucrată în perioada 01 ianuarie 2019 - 08 aprilie 2021 și a sporului de 100% din salariul de bază, prevăzut în CCM aplicabil în această perioadă pentru aceste ore suplimentare, sume care vor fi actualizare cu indicele de inflaţie, de la scadență până la plata efectivă și la plata dobânzii legale penalizatoare aferentă, de la data scadenței plății până la data plății efective. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 500 lei cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat. Cu apel în termen de 10 de zile de la comunicare, ce se depune la Tribunalul Gorj”, se arată în decizia instanței din 11 iunie.

Cauza a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Gorj la începutul acestui an.

Vizualizări: 2,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: