Au început atelierele de vacanţă la Biblioteca pentru Copii

Biblioteca Judeţeană “Christian Tell”, Filiala pentru Copii, organizează şi în această vară atelierele de vacanţă, cu care elevii s-au familiarizat în ultimii ani. În cadrul unui program special, copiii au parte de joacă, distracţie şi educaţie. Pentru ei sunt organizate cluburi de lectură, concursuri de pictură, vizionări colective de filme artistice şi desene animate, ateliere de creaţie şi jocuri distractive.

Atelierele de vacanţă au început de ieri şi vor continua până la data de 31 august. La doar o săptămână de când s-a încheiat anul şcolar, aproximativ 20 de copii au trecut pragul bibliotecii pentru a participa la primul atelier de vacanţă din această vară. Copiii au participat la activităţi distractive, au vizionat filme şi desene animate. Pentru împătimiţii jocurilor pe internet, biblioteca a pus la dispoziţie calculatoare. „Începând cu data de 1 iulie şi până la 31 august, în fiecare zi de luni până vineri organizăm ateliere de vacanţă. Aceste ateliere se desfăşoară în fiecare vară, din ultimii ani, şi am văzut că sunt agreate de copii. La fiecare activitate participă în medie câte 15-20 de copii. În atelierele de vacanţă se vor implica şi voluntarii Centrului Europe Direct Gorj”, a declarat Corina Mocescu, bibliotecar.

Programul de vară stabilit de Biblioteca Judeţeană „Christian Tell”, Filiala pentru Copii, vizează următoarele activităţi, între orele 10.00-12.00: Luni- Hai la joacă! (jocuri distractive, rummy, şah, jocuri în aer liber, etc.); Marţi- Clubul Piticilor (vizionări colective de desene animate şi ateliere de desen); Miercuri- Cinema...la bibliotecă! (vizionări colective de filme artistice şi documentare); Joi- Atelier de creaţie (origami, modelaj, desen, etc.); Vineri- Clubul de lectură şi curiozităţi.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: